Учените са открили, че хора с една определена кръвна група трябва

...
Учените са открили, че хора с една определена кръвна група трябва
Коментари Харесай

Хората с тази кръвната група трябва да забравят за алкохола

Учените са разкрили, че хора с една определена кръвна група би трябвало изцяло да изключат алкохола от живота си.

Причината е, че привикват прекомерно бързо с алкохолните питиета и започват да развиват взаимозависимост.

Учените от дълго време споделят, че е належащо да съставите диетата си, както и метода си на живот като цяло, като вземете поради кръвната си група. Но при алкохолните питиета обстановката е напълно друга. Най-вероятно в ДНК спиралата генът, виновен за човешката кръвна група, се намира в същия район като този, който е виновен за склонността към алкохолизъм.

Психологът Морс от Америка проучва данните на пациенти, лекувани на територията освен на Съединени американски щати, само че и на Япония. Той открил, че съвсем 50% от тях са носители на втората кръвна група (А).

Разбира се, специалистите не могат изцяло да схванат по какъв начин работи този механизъм. В същото време те считат, че хората с втора кръвна група имат избрана специфика във действието на надбъбречните жлези.

Тялото не получава задоволително количество глюкоза и по тази причина на подсъзнателно равнище стартира компенсацията за тази липса на алкохол. Освен това по този метод бързо облекчават напрежението, който с времето се трансформира в нормална скица на държание.

В същото време алкохолните питиета въздействат и на всички останали. Например, носителите на първа група (0) би трябвало да понижат количеството алкохол заради риска от проблеми със стомашно-чревния тракт, а третата кръвна група (B) най-често имат чернодробни или сърдечни патологии.

Хората с четвъртата кръвна група (AB) се смятат за най-устойчиви на въздействието на алкохолните питиета./Zdrave.to

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР